Világbajnoki érmeseink szerződést hosszabbítottak a Vasassal

Száraz Evelin, Pap Bianka, Illés Fanni

Hatalmas megtiszteltetés érte a világbajnoki érmes úszóinkat. Az anyaegyesület meghosszabbította 2024- ig a szerződésüket, ezzel bizonyítva, hogy töretlen bizalommal állnak a jövőben is mögöttük.  Az Illovszky Rudolf stadionban tartott megbeszélésen  ?családias?  kereteken belül a lányok aláírták az új szerződésüket. Az egyesület vezetői nagy örömmel fogadták a versenyzőket,  akik büszkeséggel ragadtak tollat és szignózták a jövőjük hátteréül szolgáló brosúrát. 

Ezzel szakosztályunk elmondhatja, hogy van múltja van jelenje és reméljük hasonlóan szép jövője is. Álmos és a lányok garantálták a vezetőség felé, hogy nem fognak leállni és továbbra is a tőlük tehető legtöbbet fogják adni minden téren.

Illés Fanni és Pap Bianka  már nyolc éve az egyesület kötelékébe tartozik, ezzel hűségüket is bizonyítják.  Száraz Evelin pedig – aki tavaly robbant be hivatalosan a paraúszó -világelitbe -, első szerződését írhatta alá a klubbal. 
?Megtisztelő és egyben megnyugtató, hogy ilyen háttér mellett készülhetünk a világeseményekre a jövőben.  Az egész csapat azon lesz, hogy meghálálja a bizalmat. Egy ilyen esemény soha nem jön rosszul egy ember életében, de azt gondolom most kifejezetten jókor jött mindnyájunknak.  Hálás köszönet a vezetőknek.  Hajrá Vasas!?