Edzésünkön járt az igazi Legenda

Pap Bianka, Illés Fanni, Száraz Evelin, Szabó Álmos és Vereczkei Zsolt


A háromszoros paralimpiai bajnok Vereczkei Zsolt és kollégája tiszteletét tette szakosztalyunknál. Zsolt megnézte hogyan készülnek a jelen válogatott paraúszói a tokiói Paralimpiára, közben rögvest leszögezte, ez a munka már neki nehezére esne… Persze Zsolti már letette a névjegyét a történelem könyvekben, hiszen 7 paralimpiáról 7-szer éremmel tért haza, amiből hármat meg is nyert.

Igazán fantasztikus teljesítmény, ami világon is egyedülállónak számít. A lányok is szívesen látták Zsoltit, hiszen így az edzés is rövidebb lett… 🙂 Természetesen mindez csak poén, hiszen kifejezetten jó a kapcsolat a szakosztályunk és közötte. Álmossal nagy barátok, a lányok pedig mindig szeretettel várják, mert tudják, hogy ilyenkor a jó hangulat is garantált. Meglepően komoly szakmai érdeklődésére egy hosszabb beszélgetés keretein belül vesézték ki az aktuális témákat. Kérésére a világbajnokságon nyert érmekkel egy-két fotóra is sor került a Duna Arénaban a Bajnokok falánál.

Zsolti elismerését fejezte ki az egyesületünk és a Paraúszó szakosztály iránt, és örömmel konstatálta, hogy azért akad utánpótlás, akik majd tovább gazdagíthatják az országunknak nyert érmeket. 

A csapatunk egy része már edzőtáborban van ugyan, de nagyon várjuk, hogy tavasz legyen, és mehessünk Bajára Zsoltihoz, aki meghívott bennünket egy jó kis halászlére… 🙂