Újra itthon készül a paraúszó válogatott

Pap Bianka, Száraz Evelin, Illés Fanni, Payer Kata és Szabó Álmos

Véget ért a három hetes melegégövi edzőtábor Tenerifén. Csapatunkból négy (Payer Kata, Száraz Evelin, Pap Bianka, Illés Fanni) versenyző vett részt a válogatott összetartáson.

A társaság nagy része már visszajáró vendégnek számít a szigeten, így nagy meglepetés nem ért senkit, mire megérkeztünk. Volt némi fásultság idehaza, így már mindenki nagyon várta az utazást. Csalódást most sem okozott a T3-ban megszervezett edzőtábor. Az időjárás kedvező volt, egyáltalán nem volt rossz idő. Rengeteg munkán és egy kevés kis kikapcsolódáson vannak túl a sportolók. 

Álmost kérdeztük, hogy miként értékelte az elmúlt három hetet az edzőtáborban: 
?Szerencsés emberek vagyunk, hogy ott dolgozhatunk. Panaszra semmi oka nem volt a társaságnak, hiszen tökéletes körülmények fogadtak minket. Embert próbáló feladatok elé állítottam a lányokat, de becsülettel állták a sarat. A hosszabb úszások jellemezték az edzések nagy százalékát, de akadtak speciális állóképességi penzumok is. A minőség ugyan nem mindig bukkant fel a megfelelő szinten, de olyan nagy mennyiség mellet, amit teljesítettek, ez nem is csoda. Mind a négyen most úszták a leghosszabb edzéseiket és nagyon szorgalmasan gyűjtötték a kilométereket. Büszke vagyok rá, hogy túlélték a sokszor ?abnormális? gondolataimat. Azt gondolom, hogy mindenképpen kamatozni fog az elvégzett munka, és teljes mértékben elérte a célját a tábor. Egészségesek mindnyájan, az előírt munkát elvégezték, a hozzáállásuk nagyon tetszett, és néhány kifejezetten pozitív momentumot is mutattak, amit most nem részleteznék. Gratulálok nekik a táborhoz és hajrá Lányok, csak így tovább!?