Budapesti versennyel zártuk le a szezont

A II. kerületben található Gyarmati Dezső Uszodában a Regionális Delfin Bajnokságon állt rajthoz paraúszó csapatunk különítménye.

Amíg Szabó Álmos vezetésével az elit csapat Cipruson készül a paralomipiára, addig utánpótláskorú versenyzőink közül Molnár Lili és Sallai Zoé ugrott medencébe. A fő cél az volt, hogy a legjobb idejüket megjavítva, egyéni csúcsokat úszva mérjük fel, hogyan sikerült az elmúlt év, valamint, hogy a lányok még nagyobb versenyrutint szerezzenek.

A hétvége remekül sikerült, hiszen minden számban sikerült megúszni a legjobb időket, sőt Lili 100 méter gyorson újabb kettő másodpercet javított egyéni csúcsán. A Magyar Úszó Szövetség régióvezetői és edzői jóvoltából a lányok egy emlékéremmel térhettek haza, amit ezúton is köszönünk nekik.

„Nagyon büszke vagyok a lányokra, kiválóan helytálltak, nemcsak a versenyen, de az egész évben, a mindennapos kemény munkát is elvégezték. Nemcsak a tanítványaim, hanem én is rengetek tapasztalatot gyűjtöttem ebben az évben, amelyet a követkető szezonban igyekszem felhasználni, hogy még sikeresebbek legyünk”. – árulta el Mezei Sándor a lányok felkészítője.